20 Diamonds Păcănele ca la Aparate

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale oricui, nu doar ale femeilor! Nu ezita să încerci 20 Diamonds, jocul cu păcănele 77777 ale cărui nestemate te vor răsplăti cu bogații dincolo de orice imaginație. De la înfățișare până la felul în care poate fi jucat, acesta nu te va lăsa să te plictisești vreo clipă!

20 Diamonds

Evalueaza Joc (272voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 400
 • |
 • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

Rainbow Queen
Rich World
Venezia D'oro
Amazon Battle
The Big Journey
Queen of Rio
Great Adventure
Jungle Adventure

Vedetele jocului ca la aparate 20 Diamonds realizat de către EGT Interactive sunt nimeni altele decât pietrele prețioase. Acestea sclipesc extraordinar pe cele 5 role și 3 rânduri, invitându-te la joacă. Învârte tamburii și ia și tu parte la distracția pe care ele o oferă!

Jocurile create de EGT Interactive se adresează tuturor celor fascinați de păcănele. Toate produsele dezvoltate de această companie se mulează exact pe nevoile și cerea jucătorilor și aduc în prim plan teme unice sau reinterpretări are jocurilor clasice în abordări excepționale. După cum se poate observa chiar și în 20 Diamonds, strălucirea nestematelor ce se succed pe tamburi pare a fi din altă lume, întregul ansamblu având o înfățișare căreia nu îi putem găsi termen de comparație.

20 Diamonds jocuri ca la aparate gratis cu speciale – temă și aspect

Tema din 20 Diamonds este una extraordinar de simplistă. Aceasta prezintă o întreagă selecție din cele mai strălucitoare și prețioase pietre cunoscute umanității. Ele îți vor oferi glorie și câștiguri nebănuite cu fiecare combinație. Sclipirea lor se reflectă în imaginea de fundal ce descrie un tablou al spațiului cosmic sub un filtru roșu. Deși tematica este foarte cunoscută, și deseori abordată de dezvoltatorii de păcănele, putem spune că acest joc este unic în felul sau datorită graficii extraordinare și a întregii înfățișări. Totul este asezonat cu câteva efecte sonore ce pot fi auzite ori de câte ori tamburii se învârt sau când o combinație norocoasă este obținută.

Frumusețea jocului 20 Diamonds este imposibil de descris în cuvinte, iar ceea ce am ilustrat noi în cele de mai sus ar putea fi considerată că doar o mică parte din întregul concept. Rămâne la latitudinea ta să îl încerci și să-ți formezi o părere despre tot ceea ce este capabil să îți ofere.

Dacă ești în căutarea altor jocuri ca la aparate gratis cu speciale precum 20 Diamonds, îți recomandăm cu căldură titlurile din colecția Just Jewels create de Novomatic.

Simboluri

Toate simbolurile arată extraordinar! Toate sunt strălucitoare și reprezintă unul dintre visele oricăruia dintre noi. Deși nu o să primești o piatră prețioasă, cu fiecare combinație norocoasă, vei primi un număr de credite echivalent acestor nestemate. Dar cum obții aceste combinații? Pentru ca ele să se formeze ai nevoie ca 3 sau mai multe elemente identice să se oprească pe tamburi alăturați pe una dintre cele 20 de linii de câștig. Maximul ce poate fi obținut din acestea, atunci când folosești cel mai mare pariu, atinge sume precum:

 • 200 000 pentru 5 stele;
 • 20 000 pentru 5 șeptari;
 • 8 000 pentru 5 diamante;
 • 4 000 pentru 5 safire sau 5 ametiste;
 • 2 000 pentru 5 smaralde, 5 topaze sau 5 rubine.

Chiar dacă ești impresionat până la lacrimi de toate valorile afișate mai sus și vrei să le câștigi doar pentru tine, nu uita un lucru, ele sunt fictive. 20 Diamonds este unul din jocurile 77777 gratis fără bani în cadrul cărora nu există nici o posibilitate de a depozita sau a retrage fonduri. Acestea sunt perfecte pentru momentele în care îți dorești să te distrezi sau să încerci noi jocuri ca la aparate gratis. Nu-ți fă griji, nu există nici o eventualitate în care vei fi forțat să plătești. Așa că, bucură-te liniștit de activitatea ta!

Cum joci 20 Diamonds păcănele gratis?

Ești obișnuit să joci la păcănele online? Cât de dificile ți se par interfețele folosite de acestea? Toți am trecut prin aceeași durere de a fi novici într-un domeniu nou, dar, din fericire, dacă ești nou, tu nu va trebui să suferi. Urmează îndeaproape pașii următori și cu siguranță vei deveni un cunoscător al jocurilor cu șeptari ca la aparate. Numărul de linii de câștig este fix, deci nu poate fi modificat, așadar, tot ce rămâne ca tu să faci este să te uiți peste valorile din centru bordului de comandă și să-ți alegi una. Odată hotărâtă suma pariului, apasă-i butonul și privește cum tamburii se învârt! Aceste 5 butoane nu au doar rolul de a da valoarea pariului, dar și rolul de Rotire Manuală. De asemenea, dacă îți dorești un proces mai automatizat de învârtire, poți selecta funcția de Rotire Automată.

Caracteristici speciale 20 Diamonds joc cu păcănele ca la aparate

 1. Funcția de Gamble – Cum merge? Câștigi? Sunt câștigurile obținute pe placul tău? Dacă nu ești încântat de sumele obținute, poți oricând să le înmulțești. Doar apasă butonul de Gamble aflat sub afișajul valorii primite și activează această funcție. Odată declanșată, tabela de joc va fi înlocuită cu o carte întoarsă cu fața în jos. Ghicește-i corect culoarea pentru a nu pierde tot ce ai câștigat până acum și dublează exponențial suma pusă la bătaie.
 2. Simbol Special (Stea) – Nu toate simbolurile plătesc la fel, iar unele nici măcar nu formează combinații la fel. În timp ce majoritatea elementelor trebuie să se afle pe una dintre liniile de câștig pentru a lovi o combinație, simbolul Scatter va fi recompensat indiferent de poziția sa pe tabelă. Condiția este aceeași pentru el, cât și pentru celelalte, trebuie să existe 3 elemente identice.
 3. Simbol Special (Șeptar) – este un simbol de legătură între două elemente identice ce are menirea de a ajuta la crearea de combinații câștigătoare. El poate forma, totodată, combinații cu el însuși.
 4. Bonus Misterios – Atunci când te aștepți mai puțin, vei fi luat prin surprindere cu bonusul misterios. Acesta se activează la întâmplare și îți oferă posibilitatea de a câștiga la sigur unul dintre cele 4 premii pe care le pune la bătaie. În dreptul acestor premii se regăsește câte un simbol. Tot ce trebuie tu să faci este să întorci cărțile de joc întoarse cu fața în jos până când vei descoperi 3 cu același simbol pentru a fi premiat cu valoarea corespunzătoare.
 5. Așadar, dacă ești pasionat de nestemate, câștiguri extraordinare și jocuri păcănele gratis 77777, trebuie să îi acorzi o șansă lui 20 Diamonds! Îți promitem că nu vei regreta o clipă alegerea făcută!