Book of Gods Joc ca la Aparate

Book of Gods îmbină într-un mod deosebit un joc de păcănele ca la aparate și cultura egipteană din perioada antică. Nu rata șansa unică la distracție și câștiguri mari. Toți zeii vor fi de partea ta și îți vor anima experiența.

Book of Gods

Evalueaza Joc (65voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
  • Min Bet: 0.01
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 243
  • |
  • Max. Bet: 20
  • |
  • Producator: Alți Producători

PACANELE RECOMANDATE

Bell Wizard
Valley of the Gods
American Poker V
Hot Scatter
Eye of Horus
Electric Nights King Strike
Secrets of Christmas

Book of Gods este un joc palpitant care îi ia pe jucători înapoi în timp în care se pot bucura de foștii zei cu puteri mistice. Jocul este un joc gratis de pacanele cu cinci role care poate fi găsit pe site-urile de cazinouri care sunt alimentate de Big Time Gaming.

Cu mai multe modalități de a câștiga bonusuri mari și multe opțiuni de pariere, acest joc este unul care se poate juca online si pe mobil. Book of Gods este un joc de bază care utilizează o grafică bine concepută și oferă efecte sonore excelente atunci când sunt create combinații câștigătoare.

Cum se joacă Book of Gods?

Acest joc Unic de la Big Time Gaming este jucat cu 243 moduri de a câștiga în loc să folosească linii de câștig standard. Pentru a crea combinații, pictogramele de potrivire trebuie să apară de la stânga la dreapta în rolele adiacente. Jucătorii care pariază bani reali vor trebui să parieze cel puțin 0,10 € pe rotație, iar suma pariată poate fi majorată la maximum 40 €.

Toate comenzile de joc sunt situate convenabil în partea de jos a ecranului, unde jucătorii vor găsi Spin, Max Bet și alte controale ale jocului. Există, de asemenea, o funcție de redare automată și jucătorii pot ajusta nivelurile de sunet și viteza jocului.

Caracteristicile jocului

Cu Book of Gods, există bonusuri de bază și bonusuri speciale care pot fi utilizate pentru a crește plățile globale și pentru a oferi o experiență extraordinară.

Wild and Scatter – În această selecție Big Time Gaming, logo-ul jocului Book of Gods va acționa ca sălbăticie, precum și pe scatter. Acesta poate oferi plăți atunci când apar două sau mai multe și va oferi câștiguri de până la 30 de ori suma pariurilor. Simbolul va lua locul tuturor simbolurilor principale din joc și va ajuta, de asemenea, să declanșeze caracteristici speciale ale jocului.

Simbol Clonarea – În partea stângă a rolelor, există o carte cu pagini care se vor întoarce când se joacă rotirile. Acest lucru dezvăluie un simbol de valori mai mici și dacă o combinație câștigătoare se face folosind simbolul ales. Tamburele care conțin acest simbol se vor transforma în iconițe potrivite pentru victorii masive.

Spinare gratuită – prin obținerea a trei sau mai multe icoane Book of Gods, rundă de rotire gratuită va începe și jucătorii vor câștiga între 15 și 25 de rotiri gratuite. Înainte de a fi jucate rotirile, va fi aleasă o pictogramă mai mare pentru a deveni un simbol clonat. Această caracteristică poate fi reîncărcată cu încă trei împrăștieri. Jucătorii au, de asemenea, posibilitatea de a utiliza caracteristica Drop caracteristică pentru a declanșa rotirile gratuite. Aceasta va costa o anumită sumă pe care jucătorii o poate plăti pentru a declanșa runda bonus.