Dazzling Diamonds Păcănele ca la Aparate

Pietrele prețioase au fost dintotdeauna pe lista lucrurilor pe care mulți dintre noi își doresc să le obțină,așa că nu-i lăsa doar pe cei mai bogați să le cunoască farmecul. Accesează Dazzling Diamonds, învârte-i tamburii și descoperă-le frumusețea!

Dazzling Diamonds

Evalueaza Joc (90voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 10
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, dar nu este o regulă general valabilă. Dacă vei juca Dazzling Diamonds, ele vor deveni curând cei mai de încredere companioni ai tăi!

Jocurile create de Novomatic au abordat de-a lungul timpului aproape toate tematicile cunoscute până acum jucătorilor de păcănele. De la jocuri ca la aparate cu speciale precum Book of Ra la Sizzling Hot, acesta le-a împlementat pe toate. Presupunând că acest dezvoltator a încercat să-și șlefuiască creațiile din trecut, el a venit cu o nouă abordare sub forma lui Dazzling Diamonds pentru deja cunoscutul Just Jewels. Mai colorat, mai excentric și mult mai distractiv decât oricând pentru ca tu să ai parte de cea mai tare experiență de până acum!

Dazzling Diamonds ca la aparate 77777 – temă și aspect

Încă de la prima vedere putem spune că Dazzling Diamonds este un joc cât se poate de modern. Din momentul în care îl accesezi vei observa calitatea sa indubitabilă și frumusețea fiecărui detaliu în parte. Cu siguranță nu vei putea rămâne indiferent la munca pe care dezvoltatorul său, Novomatic, a depus-o pentru a-l transforma într-o piesă de artă care oferă o atmosferă luxuriantă cu fiecare rotire a tamburilor.

 

Cu toate că imaginea de fundal descrie o stradă dintr-un oraș în prag de seară, simbolurile de pe tabelă spun, cu totul, o altă poveste. Fiecare dintre ele are forma unui obiect de lux, fie că vorbim aici de pietre prețioase, diamante, bani sau inele. Împreună redau tema jocului și se amestecă pe tamburi în ritmul sunetelor clasice de păcănele.

Simboluri

Dazzling Diamonds te aduce față în față cu toate pietrele prețioase pe care ai visat la un moment dat să le posezi. Deși ele nu vor putea fi ale tale, nu același lucru poate fi spus și despre câștigurile rezultate din combinarea lor. Atunci când 3 simboluri de același fel se aliniază pe una dintre liniile de câștig, tu te vei fi recompensat cu sume care pot atinge și:

 • 50 000 bănuți pentru 5 diamante;
 • 5 000 bănuți pentru 5 ceasuri, 5 inele sau 5 teancuri cu bani;
 • 2 000 bănuți pentru 5 rubine sau 5 smaralde;
 • 1 500 bănuți pentru 5 safire sau 5 ametiste;

În ciuda faptului că am ținut să-ți înșirăm toate sumele care pot fi câștigate, aceasta este o versiune de păcănele gratis din cadrul căreia valorile rezultate în urmă unei sesiuni de joc nu pot fi retrase. Dazzling Diamonds, la fel ca toate celelalte jocuri 77777 gratis fără bani disponibile pe această pagină, are rolul de a-i bine dispune pe jucători cu toate caracteristicile sale fără a necesita depozitarea de fonduri reale.

Caracteristici speciale

Novomatic este cunoscut la nivel global nu doar pentru calitatea de nereprosat, ci și pentru faptul că toate jocurile ca la aparate dezvoltate de acesta dispun de cel puțin o caracteristică specială. Așa se face că, deși Dazzling Diamonds se vrea a fi un joc cât se poate de simplu, el dispune de 2 caracteristici speciale implementate pentru a maximiza câștigurile utilizatorului. Aceste două sunt:

 1. Funcția de Gamble – O caracteristică care are rolul de a oferi jucătorului șansa de a-și dubla exponențial câștigul dintr-o singură rundă. Ca oricare altă oportunitate, ea are șanse de 50% de reușită.Mai exact, utilizatorul trebuie să ghicească corect culoarea de pe fața cărții de poker pentru ca multiplicatorul să se aplice. Dacă un răspuns pozitiv este răsplătit cu înmulțirea sumei inițiale, un răspuns negativ nu poate decât să anuleze întregul câștig.
 2. Simbol Scatter – Deja bine cunoscut printre jucători, simbolul scatter este considerat un „rebel” datorită faptului că nu se supune regulilor de bază pentru crearea unei combinații. Acest simbol poate forma combinații cu el însuși indiferent de poziția în care se află atât timp cât apare într-oformulă cu 3 sau mai multe elemente.

Cum joci Dazzling Diamonds ca la aparate cu speciale gratis?

Judecând după felul în care aspectul și interfața jocului arată, putem spune că acesta este un produs care se adresează atât jucătorilor experimentați, cât și celor care nu și-au deprins încă un stil de joc. Pentru a fi jucat, Dazzling Diamonds are nevoie că tu să-ți introduci setările preferate din meniul aflat sub tamburi. Dintre funcțiile care pot fi personalizate, amintim că-ți poți introduce preferințele în materie de:

 • Număr de linii (Lines) – între 1 și 10;
 • Pariul total (Total Bet) – între 10 și 100;
 • Rotire Automată (Auto)

Cea din urmă poate înlocui rotirea manuală (Start) ce trebuie apăsată după fiecare rundă. Datorită numărului scăzut de setări ce pot fi personalizate, acest joc poate fi varianta de păcănele online perfectă pentru orice novice în ale jocurilor de noroc.

Dazzling Diamonds nu este primul dintre toate jocurile ca la aparate cu diamante apărut pe piața păcănelelor 77777, dar, cu toate acestea, se numără printre primele și singurele care au cucerit într-un mod inedit inimile jucătorilor. Grafica sa excelenta, cu mult mai bună decât cea existența în produsele apărute în 2013, dar și tema și caracteristicile sale speciale îl situează în topul celor mai bune jocuri care abordează această tematică. Dar degeaba îți spunem noi toate acestea, când cea mai bună modalitate de a te convinge este cea de a-l juca. Așa că, nu mai pierde timpul și vezi cu ochii tăi ce are să-ți ofere.