Dragon's Wild Fire Joc ca la Aparate

Pentru multă vreme, în China, dragonul a fost un simbol de necontestat al norocului, prosperității și averii. Încrede-te în puterile sale care depășesc limitele imaginației noastre și joacă Dragon's Wild Fire pentru a-i primi bogăția și binecuvântarea.

Dragon’s Wild Fire

Evalueaza Joc (611voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.20
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 20
 • |
 • Max. Bet: 40
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Dacă ai crezut că simbolistica și miturile ce apar în țările occidentale sunt foarte diversificate, așteaptă să le descoperi pe cele din China. Cu ajutorul Dragon’s Wild Fire, vei ajunge într-o clipită din confortul propriei tale locuințe în inima Chinei, unde, nu doar că vei fi introdus culturii sale, dar vei avea ocazia de a câștiga bogații greu de imaginat. Dragonul, simbolul norocului, te va ghida pe drumul spre victorie!

Dacă te întrebai cine a putut să vină cu o idee atât de bună pe care să o implementeze unui joc de noroc, află că Novomatic este cel care a creat și publicat Dragon’s Wild Fire. Acest dezvoltator este foarte cunoscut în industrie atât pentru jocurile ca la aparate Book of Ra și Lucky Lady’s Charm Deluxe, cât și pentru calitatea excepțională pe care o au toate produsele sale. Dacă vrei să te distrezi, păcănelele sale sunt recomandarea noastră la orice ora din zi sau din noapte!

Dragon’s Wild Fire ca la aparate 77777 – temă și aspect

Dacă vei merge în China, vei observa că dragonul este motivul principal care apare pe suprafața tuturor obiectelor de arhitectură. Asta pentru că acest animal mistic, de care s-a auzit până acum doar în legende și povestiri, simbolizează norocul și belșugul.

Dragon’s Wild Fire te va introduce cum nu se poate mai bine întregii istorii chinezești, teleportându-te în mijlocul unui templu antic. Aici, pe fundalul lăcașului de cult vechi de sute de ani, simbolurile reprezentate de monede, foc sau păsări Phoenix se prind în horă pe ritmul muzicii chinezești și al gongului care răsună cu fiecare rotire.

Simboluri

Dacă ți-ai dorit dintotdeauna să știi de ce China este printre cele mai mari puteri economice din întreaga lume, aruncă un ochi de Dragon’s Wild Fire și poate vei înțelege. Această țară a fost dintotdeauna bogată, aurul și argintul fiind două metale de nelipsit din viața oricărui chinez din cele mai vechi timpuri. Nici nu e de mirare că fiecare dintre combinațiile care pot fi obținute te vor recompensa regește. Orice alăturare de cel puțin 3 simboluri identice îți vor oferi un premiu care poate ajunge și la:

 • 1 000 bănuți pentru 5 Wild;
 • 800 bănuți pentru 5 capete de dragoni;
 • 600 bănuți pentru 5 păsări Phoenix;
 • 500 bănuți pentru 5 monede roșii sau 5 jetoane albastre;

De asemenea:

 • 400 bănuți pentru 5 A sau 5 K;
 • 200 bănuți pentru 5 Q, 5 J sau 5 de 10.

În ciuda faptului că păcănelele 77777 au fost create pentru a fi distribuite în cazinouri și jucate cu valută, pagina noastră a reușit să le adune pe cele mai bune pentru a ți le oferi în mod gratuit. Așa că, deși ți-am vorbit despre câștigurile maxime, acestea nu pot fi obținute decât sub forma creditelor fictive cu care Dragon’s Wild Fire se joacă. Dar, chiar și așa, cine nu și-ar dori la un moment dat să joace niște jocuri 77777 gratis fără bani?

Cum joci Dragon’s Wild Fire ca la aparate gratis?

Fiecare dintre noi a fost la un moment dat un novice în tot ceea ce înseamnă jocurile de noroc. Spre norocul nostru, fie am avut pe cineva să ne învețe, fie am nimerit jocuri ca la aparate cu speciale ale carori interfețe au fost ușor de utilizat. Cert este că nici un joc cu păcănele gratis nu mai este o provocare pentru noi, de aceea te vom ghida, pe ține, cel mai nou dintre jucătorii noștri, pe cel mai ușor drum spre a descoperi experiența completă a sloturilor.

Atunci când accesezi Dragon’s Wild Fire, înainte de a te avânta în a-i roți tamburii ar trebui să te decizi în privința pariului. Numărul total de credite fictive este de 500, iar cel mai mare pariu ce poate fi plasat este setat la 40. Este o idee foarte bună să-ți personalizezi suma de început în funcție de preferințele tale pentru a aduce o notă personală întregului joc. Odată decis, următorul pas, și ultimul este de a apăsa fie Auto, pentru o rotire automată a tamburilor, fie Start, pentru o rotire manuală.

Neavând prea mult opțiuni, Dragon’s Wild Fire se numără printre cele mai bune păcănele online dedicate noilor jucători.

Caracteristici speciale

Doar un războinic curajos așa ca tine are puterea de a activa puterea dragonului și de a declanșa toate caracteristicile ascunse în cadrul jocului. Când vine vorba de caracteristici speciale, Dragon’s Wild Fire își reîmprospătează jucătorii cu cele mai bune suplimente. Așa că, când și când vei avea ocazia să te bucuri de:

 1. Rotiri Gratuite – Care-ți vor fi oferite în număr de 1,3, 5 sau 7 odată ce 3 simboluri Bonus se arată concomitent pe tamburi. Runda debutează cu o instanță în care jucătorul își poate alege sensul în care simbolurile Wild care apar să se extindă.
 2. Rotiri Adiționale – Se declanșează doar în momentul în care toate cele 3 poziții ale unui tambur sunt ocupate de câte un simbol cap de dragon. În timpul unei astfel de rotiri, toate capetele de dragon și simbolurile Wild își păstrează poziția pe care au apărut în runda anterioară.
 3. Funcția de Gamble – Cea mai des întâlnită dintre toate caracteristicile, funcția de gamble poate fi declanșată doar manual de către jucător la sfârșitul unei runde câștigătoare. Aceasta oferă șanse de 50% – 50% de dublare a sumei obținute prin intermediul unui mini joc în cadrul căruia tu trebuie să ghicești corect culoarea cărții de poker. În cazul în care răspunsul este unul greșit, întregul câștig este anulat.

Ne sunt incerte limitele la care cultura chineză a ajuns, în fiecare zi fiind descoperite noi detalii despre originile și practicile sale. Cel mai probabil, nimeni nu va ști vreodată până unde aceasta se întinde cu exactitate, dar asta nu o să ne oprească să învățăm cât de mult putem despre ea. Atât timp cât acumulăm cunoștințe, mijloacele sunt doar niște detalii. Astfel că jucând Dragon’s Wild Fire vei afla mai multe despre această civilizație în timp ce te vei distra copios. Ești pregătit?