Captain Venture Joc ca la Aparate

Legendele despre comorile ascunse sunt cât se poate de adevărate! Dacă ai avut mereu sentimentul că nu sunt doar niște povești și te-ai pregătit dintotdeauna să le descoperi, atunci e momentul să joci Captain Venture și să fii primul care le găsește!

Captain Venture

Evalueaza Joc (201voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 1
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 10
 • |
 • Max. Bet: 2000
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Ți-ai dorit dintotdeauna să călătorești peste mări și țări, acolo unde distracția atinge cele mai înalte cote? Nimeni nu ar fi crezut asta, dar petrecerea la care ai visat până acum se ține la bordul unei nave de pirați. Teleportează-te în mijlocul ei cu Captain Venture, unul dintre cele mai bune jocuri tematice create de Novomatic și alătură-te companiei în goana sa după comori și bogăție.

Probabil că nu mai este nici o surpriză pentru nimeni că Novomatic oferă printre cele mai bune jocuri ca la aparate de pe piață. Dat fiind faptul că acest dezvoltator de păcănele 77777 are o experiență de circa 4 decenii în domeniu, iar titlurile lansate de acesta au un mare succes imediat după ce apar, nici e de mirare de ce este atât de popular la noi. De asemenea, un mare plus pe care acesta îl are este faptul că explorează diferite tematici care au potențialul de a cuceri diferite categorii de jucători. Exemplul de astăzi, Captain Venture, se poziționează în categoria jocurilor despre navigatori, aventură și apă, alături de Columbus Deluxe, un joc magnific cu exploratori despre care cu siguranță ai auzit până acum.

Captain Venture ca la aparate 77777 – temă și aspect

Pregătește-te să arunci ancora! Aventura abia acum începe cu Captain Venture! Având o poveste setată în timpurile în care marile și oceanele erau sub stăpânirea piraților, acest joc te va purta înapoi cu 500 de ani pentru a te bucura alături de adevărații corsari de comorile ascunse dincolo de orizont.

Novomatic a făcut o treabă excepțională cu acest joc. De la imaginea de fundal care înfățișează suprafața de un albastru turcoaz a oceanului cu câteva insule și corăbii în zare la simbolurile care introduc caractere speciale, totul arată impecabil. Deși sunetele nu au nimic în comun cu tematica dată, ele aduc aminte de vechile jocuri ca la aparate pe care le poți găsi chiar și în zilele noastre în incinta cazinourilor reale. Combinația dintre efectele vizuale și cele auditive îți va prezenta o experiență unică și, cel mai probabil, te vei simți ca un adevărat pirat jucând la jocuri de noroc.

Simboluri

Împărțite în două categorii, simbolurile din Captain Venture sunt recompensate cu diferite sume de credite în funcție de tipul lor și imaginea pe care o reprezintă. Dacă cele cu imagini relevante pentru tema povestirii sunt plătite ceva mai bine, nici cele ce reprezintă simboluri de pe cărțile de poker nu trebuie ignorate. În funcție de tipul simbolului, combinațiile pot avea minimum de 2 sau 3 elemente identice dispuse pe una dintre liniile de câștig și maximum de 5. Acum, folosind pariul de 200, vei putea obține sume de până la:

 • 2 000 000 pentru 5 căpitani Venture;
 • 250 000 pentru 5 cârme;
 • 80 000 pentru 5 pirați cu binoclu sau 5 tinere;
 • 60 000 pentru 5 corăbii;
 • 40 000 pentru 5 ancore sau 5 hărți;

Cât despre simbolurile inspirate din cărțile de poker, fiecare 5 identice dintre acestea îți pot aduce: 20 000 pentru A și K, respectiv 16 000 pentru Q, J, 10 și 9.

Deși ți-am spus care cum și cât oferă fiecare simbol în parte, trebuie să te anunțăm că aceasta este o versiune de păcănele gratis. Pagina noastră este aici pentru a-ți oferi cele mai tari jocuri 77777 gratis fără bani, jocuri pe care le poți găsi, de obicei, doar în cazinouri. Așa că, dacă ai vrut mereu să te joci la aparate fără vreo restricție, aici e locul potrivit să o faci. Singura limitare importantă care apare în cadrul păcănelelor de aici este aceea că depozitele și retragerile sunt interzise, jucătorii folosind exclusiv credite fictive pentru a-și alimenta sesiunea de joacă.

Caracteristici speciale

Frumusețea jocurilor ca la aparate cu speciale nu stă doar în felul în care acestea arată, dar și în caracteristicile speciale care le-au fost implementate. Uitându-ne la Captain Venture, putem spune despre acesta că este un exemplu perfect în care cele două se completează într-un mod uimitor, rezultând ceea ce putem vedea. În momentul în care vei începe să-l joci, vei vrea să beneficiezi de:

 1. Caracteristica Bonus – 3, 4 sau 5 cârme (Scatter) declanșează caracteristica bonus în cadrul căreia vei primi 10, 12, 14, 16, 18 sau 20 de rotiri gratuite. În timpul acestor rotiri, toate câștigurile beneficiază de un multiplicator 4x. De asemenea, pe toată durata bonusului, oricărei combinații formate cu simbolul Wild ii va fi aplicat un multiplicator 2x, independent de cel 4x.
 2. Funcția de Gamble – Această funcție are rolul de a multiplica exponențial câștigul jucătorului ori de câte ori cerințele sale sunt îndeplinite. Riscul ei este faptul că există o șansă de 50% de a pierde întreaga sumă câștigată. Pentru a o accesa, nu trebuie decât să câștigi o rundă și să apeși butonul Gamble aflat lângă cel de Collect. Cât despre felul în care mini jocul sau poate fi jucat, pentru a lua parte la el, vei fi nevoit să apeși butonul Gamble ori de câte ori este nevoie pentru a-ți multiplica câștigul.

Cum joci Captain Venture ca la aparate gratis?

Când vine vorba de felul în care Captain Venture poate fi jucat, putem spune că acesta se clasează în rândul jocurilor ca la aparate cu speciale care se adresează tuturor categoriilor de jucători. De la cei mai experimentați la cei care încearcă pacanelele online pentru prima dată, toți îl pot juca la capacitatea sa maximă. Dat fiind interfața sa simplistă, pentru a-l porni, nu trebuie decât să:

 • îți selectezi numărul de linii cu care vrei să joci;
 • alegi valoarea pariului;
 • și să apeși butonul Start sau Autoplay.

3 mici pași pentru a te bucura de o experiență cum rar îți esta dat să întâlnești. Nu ești de acord?

Fiecare dintre jocurile pacanele gratis 77777 disponibile pe această pagină sunt excepționale, dar, cu toate acestea, Captain Venture strălucește și mai tare decât oricare. Tema sa captivantă, caracteristicile sale speciale, dar și toate celelalte atuuri pe care le vei descoperi singur te vor cuceri pentru mult timp!