Sizzling 6 Păcănele ca la Aparate

Nu se întâmplă ca în fiecare zi să vezi un joc de păcănele gratis cu 6 tamburi, nu-i așa? Sizzling 6 este aici să schimbe felul în care percepi acest tip de jocuri ca la aparate cu fructe. Așadar, nu rata șansa de a fi plăcut surprins!

Sizzling 6

Evalueaza Joc (387voturi)

Salveaza Jocul

Loading...
 • Min Bet: 0.4
 • |
 • Speciala: Da
 • |
 • Linii de Castig: 5
 • |
 • Max. Bet: 100
 • |
 • Producator: Novomatic

PACANELE RECOMANDATE

Shooting Stars
Cash Runner
Fruits'n Sevens Deluxe
Silver Fox
Spring Queen
Dr. Enlarge-o
Cash Farm

Sizzling 6 este un joc de păcănele cu fructe, pregătit să-ți ofere câștiguri neașteptate! Pariază și învârte tamburii pentru a-i descoperi toate secretele!

Nu doar că este cel mai mare creator și distribuitor de păcănele, dar și unul dintre cei mai buni dezvoltatori de jocuri 77777. Novomatic, căci despre el este vorba, este o companie austriacă fondată în 1980 ce s-a dezvoltat la nivel global, luând prin surprindere piața de profil cu titluri de jocuri extraordinare precum Reel King sau Sizzling 6.

Sizzling 6 jocuri ca la aparate 77777 – temă și aspect

Dacă ești în căutarea acelui freamăt de emoție pe care doar jocurile de păcănele clasice cu fructe îl pot oferi, ai luat cea mai bună decizie când te-ai hotărât să joci Sizzling 6. Deși are doar 5 linii de câștig distribuite pe cele 6 role și 3 rânduri, nu trebuie subestimat. Într-adevăr, acesta nu arată cu nimic diferit de toate celelalte jocuri ca la aparate cu fructe gratis disponibile pe pagina noastră, dar ceea ce îl recomandă este grafica modernă și al șaselea tambur. Pe lângă acestea, am putea spune că efectele vizuale și auditive joacă un rol important în crearea unui dispoziții plăcute. Per total, Sizzling 6 este atât un joc comun cât și provocator.

Mai devreme aminteam de un alt joc de la Novomatic, și anume Reel King. Acesta abordează aceeași temă precum Sizzling 6, dar diferențiidu-se de acesta totodată prin înfățișare, numărul crescut de linii de câștig și lipsa celei de-a șasea role.

Simboluri

Probabil nu mai este nici o surpriză că simbolurile din Sizzling 6 sunt clasicele fructe și șeptari. Iar, la fel ca în cazul tuturor celorlalte jocuri ca la aparate clasice, aceste simboluri au valori diferite pentru fiecare tip în parte. Este important de știut că toate combinațiile ce se formează, cu excepția celor cu stele, sunt câștigătoare doar dacă apar pe liniile de câștig de la stânga la dreapta. Acestea fiind spuse, este momentul să vedem până la cât poți câștigă dacă folosești cel mai mare pariu. Așadar, poți primi:

 • 50 000 pentru 6 șeptari;
 • 10 000 pentru 6 stele (Scatter);
 • 6 0000 pentru 6 pepeni;
 • 3 000 pentriu 6 struguri;
 • 1 000 pentru 6 prune/ 6 lămâi/ 6 portocale/ 6 cireșe;

Cum joci Sizzling 6 păcănele cu fructe?

Sizzling 6 este un joc extraordinar de distractiv și ușor de jucat. Versiunea de păcănele gratis disponibilă aici este în limba italiană, dar dacă urmezi pașii despre care vom vorbi în cele ce urmează, nu ar trebui să întâmpini nici o dificultate. Începe prin a-ți alege valoarea pariului din butoanele + și – aflate sub Puntata/Linea. După ce ai ajuns la suma potrivită pentru tine, apasă butonul Start, sau Automatico, în cazul în care preferi ca tamburii să se învârtă singuri.

După cum spuneam, aceasta este o versiune de păcănele cu fructe gratis a Sizzling 6. Desigur, nu vei putea să retragi nimic din creditele oferite sau câștigate în timpul sesiunii de joc, dar vei putea să te distrezi la maxim fără nici un fel de limite.

Caracteristici speciale Sizzling 6

 1. Funcția de Gamble – această funcție nu mai este nici un secret pentru nici un jucător. Poate fi activată după oricare rundă câștigătoare apăsând butonul Rischio și îți oferă posibilitatea de a-ți înmulți substanțial câștigul riscându-l în prealabil. Atunci când jucătorul selectează această opțiune, o carte de joc întoarsă cu fața în jos va lua locul tamburilor. Pentru a putea câștiga, culoarea cărții trebuie ghicită corect, în caz contrar, toate câștigurile vor fi anulate.
 2. Simbol Special – Probabil ai observat până acum că pe lângă toate celelalte simboluri despre care am discutat, pe tamburii jocului apare și Jokerul. Acesta este simbolul special și poate apărea pe oricare dintre tamburi, având rolul de a ține locul oricărui simbol cu excepția celui stea pentru a favoriza formarea de combinații.

Toate acestea fiind spuse, trebuie să joci Sizzling 6 pentru a descoperi de unul singur magia ce înconjoară aceste clasice jocuri 77777 gratis fără bani disponibile pe pagina noastră!