Coral Island Joc ca la Aparate

În caz că ți-e dor de frumusețile mării, Coral Island este jocul de păcănele ca la aparate perfect pentru tine! Intră într-o lume subacvatica superbă, plină de simboluri colorate și câștiguri ce-ți vor îmbunătăți experiența de joc. Pariază și simte-te special!

Coral Island

Evalueaza Joc (83voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 1
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 10
  • |
  • Max. Bet: 200
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel
Circus Brilliant
Legendary Rome

În timp ce există nenumărate atracții uimitoare de a privi pe uscat, unele dintre cele mai uimitoare medii și creaturi ale Pământului nu pot fi găsite decât sub valuri. În fiecare an, milioane de oameni iau vacanțe la paradisurile insulare din întreaga lume pentru a se bucura de valuri albastre superbe și de o diversitate incredibilă a vieții marine, care nu seamănă cu nimic ce poate fi găsit în altă parte. Apele calde, soarele și sunetele de valuri care se prăbușesc pe coastă – ce altceva ați putea cere?

Este o atmosferă de vacanță relaxantă, care este în inima Coral Island de EGT Interactive, un nou joc de pacanele online lansat în vara anului 2017. Completat de frumosul blues al surfului oceanului, împreună cu o gamă largă de animale sălbatice, aceasta este un joc care vă va face să visezi la o vizită la paradisul dvs. tropical de alegere. Bineînțeles, niciunul din aceste lucruri nu are un joc grozav și această mașină oferă câteva modalități ușoare pentru jucătorii de a câștiga mai multe plăți, precum și sistemul jackpot unic al EGT, care oferă patru ghiveci speciale pe care jucătorii au șansa de a câștiga pe fiecare rotire.

Jocul de pacanele Coral Island este un slot cu tematică oceanică, care este umplut cu multe nuanțe de albastru ocean. Acest lucru creează un fundal destul de frumos pentru jucătorii să se uite în timp ce se joacă, cu câțiva pești și alte creaturi colorate prezente în artă de fundal. Compensarea acestei palete foarte albastre este o serie de simboluri colorate, de la animale la chiar și cărți de valoare cu valoare redusă, toate făcând o treabă excelentă de a ieși deasupra apei.

Pe această mașină, jucătorii au opțiunea de a juca oriunde de la 1 la 10 linii. În plus, jucătorii pot schimba denumirile pentru a decide cât de mult ar dori să parieze și pot paria până la 20 de monede pe linie, deschizând o gamă largă de posibilități de pariere atât pentru jucătorii cu limită superioară cât și pentru cei cu limită inferioară. În plus, există un joc pentru opțiunile gratuite disponibile, astfel încât cei care doresc să încerce un slot gratuit Coral Island înainte de a paria orice bani reali au opțiunea de a face acest lucru.

Acesta este, de asemenea, un joc care a fost optimizat pentru mobil datorită platformei web EGT , fără descărcare, necesară. Acest lucru asigură compatibilitatea cu orice sistem de operare pe care îl puteți utiliza, inclusiv interfețele iPhone și Android de obicei pe smartphone-uri și dispozitive de tip tabletă.

În ceea ce privește jocul în sine, slotul video Coral Island este o mașină cu cinci role și 10 linii de plată de acțiune, prezentate pe un format tipic 3 × 5. Așa cum v-ați aștepta, obiectul este de a face meciuri de simboluri identice de la stânga la dreapta pe liniile dvs. active, cu meciuri mai lungi, egale cu plăți mai mari. Câștigurile mai mici provin de la potrivirea celor mai populare rânduri de jocuri de cărți, de la nivele joase la regi și ași, în timp ce câștigurile mai mari pot fi câștigate prin lovirea unor icoane de mare plăcere, cum ar fi țestoase, steluțe, căluțe de mare și o varietate de pești tropicali.

Ca orice joc bun, veți găsi, de asemenea, simboluri sălbatice pe role. În acest caz, veți căuta delfinii, care pot înlocui orice pictogramă pentru a completa linii de câștiguri. Ca un bonus suplimentar, oricând cel puțin un delfin apare ca parte a unei câștiguri, valoarea câștigului va fi dublată. Cu toate acestea, rețineți că acestea nu stack – mai mult de un wild încă oferă doar un multiplicator 2x. Acești delfinii își pot crea propriile premii, cu cinci la rând, oferind cea mai mare victorie în joc.

Există câteva caracteristici speciale pe care jucătorii pot să le caute în timpul jocului Coral Island. În primul rând, insulele servesc drept simboluri scatter și vă vor câștiga plăți dacă ați lovit două sau mai multe ori pe ecran. Cu toate acestea, lovirea a trei sau mai multe vă va oferi și 15 rotiri gratuite, care pot fi retrimise în timpul rundei bonus. În plus, toate câștigurile în timpul acestei caracteristici speciale au un multiplicator de 3 ori.

În plus, există un sistem jackpot mister care poate acorda jucătorilor unul dintre cele patru premii pe orice rotire. Fiecare rotire poate declanșa caracteristica cardurilor jackpot, după care vi se va cere să începeți să alegeți de pe o masă de 12 cărți. Va trebui să alegeți până când veți reuși să găsiți trei dintre aceleași costume, fiecare dintre acestea fiind atașat la un jackpot diferit, cu picături care oferă cele mai mari plăți. În cele din urmă, este de remarcat, de asemenea, că această mașină include o caracteristică de joc care permite jucătorilor să-și asume riscul de a câștiga pentru o lovitură de 50/50 pe un pariu dublu sau nimic.

Cu potențialul de câștiguri mari pe fiecare rotire și multe modalități de a câștiga jackpot-uri sau de a vă bucura de multiplii mari pe câștigurile dvs., Insula Coral este o mașină interesantă, de înaltă volatilitate pe care adevărații jucători vor să-i plăcească să o joace. Tema este una care va atrage mulți jucători pe cont propriu și, în timp ce nu există nimic deosebit de unic sau inovator în ceea ce privește modul de joc, există încă o mulțime de acțiuni la fiecare rotire. Dacă ați visat să vă îndepărtați și să explorați mările tropicale, atunci această mașină ar putea fi cea care vă poate face visele să devină realitate.