Magellan Joc ca la Aparate

Pășește într-o lume plină de aventuri și ajută-l pe Magellan să facă noi descoperiri! Intră în joc, pariază și învârte tamburii pentru a porni într-o expediție superbă. Vei fi uimit de toate beneficiile oferite de acest joc!

Magellan

Evalueaza Joc (75voturi)

Salveaza Jocul

  • Min Bet: 50
  • |
  • Speciala: Da
  • |
  • Linii de Castig: 50
  • |
  • Max. Bet: 1000
  • |
  • Producator: EGT

PACANELE RECOMANDATE

100 Super Hot
Ultimate Hot
Ocean Rush
30 Spicy Fruits
Burning Hot
Zodiac Wheel
Circus Brilliant
Legendary Rome

Descriere Magellan Slot : Una dintre cele mai idilice experiențe pe care majoritatea oamenilor le visează este să navigheze peste oceane într-o navă mare. Nu există nimic ca apele deschise și comorile posibile pentru a obține pomparea adrenalinei. Explorați marea liberă cu Magellan pentru o aventură incredibilă și posibilități masive de câștig.

Acest nou joc din categoria jocuri ca la aparate cu 5 role și 50 de linii de câștig este creat de EGT, care oferă jucătorilor posibilitatea de a se deda la o aventură de mare de o viață. Cu caracteristici bonus precum rotirile gratuite și un total de 4 jackpot-uri progresive pe care le puteți câștiga, acesta este ultimul voiaj de participare.

Jocul Magellan de la EGT vine cu o temă nautică care este demonstrată în mod clar de fundal. Ca de obicei, EGT merge în plus pentru a oferi jucătorilor o experiență extrem de realistă în domeniul jocurilor. Simbolurile, sunetele și dispunerea generală au fost concepute pentru a se potrivi perfect temei. În timp ce există multe sloturi on-line tematice online disponibile pe piață, Magellan este una dintre cele mai bune văzute în special deoarece vine cu bonusul adăugat al unui jackpot progresiv pe patru niveluri.

Bonus Magellan Slot

Deplasați nava și pregătiți-vă pentru o călătorie plină de posibilități câștigătoare și beneficiați de bonusuri. Sălbaticul slotului este nava și vine pe toate rolele. Substituturile sălbatice pentru toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului globului mondial.

Daca simbolul globului mondial aterizarea pe celor trei rolele 2, 3 și 4 vor declanșa bonusul de rotiri gratuite. În timpul acestei bonus veți primi 7 rotiri gratuite în timpul cărora se utilizează un set diferit de role. Funcția de rotiri gratuite poate fi retrimusă dacă mai apar alte trei scuturi oriunde pe role.

Ca și în cazul majorității sloturilor EGT, Magellan are o caracteristică Gamble care poate fi activată manual după orice câștig de mai puțin de 1.750 de credite. Această caracteristică poate fi destul de ușor de văzut, deoarece vă oferă șansa de a vă dubla câștigurile, dar riscați, de asemenea, să pierdeți întreaga cantitate câștigătoare din acea rotire.

Magellan este, de asemenea, legat de jackpot-ul cu misteruri de patru nivele EGT Jackpot. Fiecare nivel de jackpot este ilustrat de un costum de card în cazul în care cluburile este primul nivel, diamante de-al doilea, inimile de-al treilea și pică cel de-al patrulea și jackpot-ul final. Jackpot-ul de nivel superior pe care reușiți să îl câștigați, cu atât veți câștiga mai mult. Sunteți eligibil pentru declanșarea jocului jackpot la întâmplare cu orice rotire în slot, indiferent de suma la care se adaugă pariul.

Va recomandam sa incercati si alte jocuri create de EGT: 40 Super Hot40 Burning Hot si 30 Spicy Fruits.